KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül: "Bütün Dünya Çocuklarının Bayramını Tebrik Ediyorum"

23.04.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin açılışının 89. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çankaya İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen programı izledi.

Cumhurbaşkanı Gül, basın mensuplarına burada yaptığı açıklamada konutunun okulun yanında olduğunu, okuldaki çocukların seslerini kuş sesi gibi her gün dinlediğini belirterek, “Bugün de 23 Nisan, onların bayramı; onlarla beraber olmak hepimize neşe verdi, ümit verdi. Büyük bir sevinç duyduk. Sadece Türkiye’deki çocukların değil, biliyorsunuz Atatürk bütün dünya çocuklarına bu bayramı armağan ettiği için, bütün dünya çocuklarının bayramını tebrik ediyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Gül, bugünün hem TBMM’nin hem de çocukların bayramı olduğunu kaydederek, bunun hiçbir ülkede bulunmadığını sözlerine ekledi.

 

 

TBMM Genel Kurulunun Özel Gündemli Toplantısı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM’nin açılışının 89’uncu yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı çerçevesinde, TBMM Genel Kurulu’nun özel gündemli toplantısını izledi.

 

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı