KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Bugünün Büyükleri de Dün Çocuktu...

23.04.2008
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Bugünün Büyükleri de Dün Çocuktu...


Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda ilk kez özel olarak iki proje gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`na özel olarak iki projeyi hayata geçirerek, çocuklara "Ülkemizin geleceğinde sizler varsınız ve onu sizler tasarlayacaksınız" mesajı verdi. Ankara`nın çeşitli ilköğretim okullarından Çankaya Köşkü`nü ziyaret eden yüzlerce çocuk, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül imzalı, Türkiye`nin ünlü isimlerinin çocukluk resimlerinden oluşan kartpostalı aldı ve 2020 yılında kendisine gönderilmek üzere bir mektup yazdı.

Çocuklar, Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin kuruluşunun ve aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 100. yıldönümü olan 2020 yılına mektup yazdı. 2020 yılında hayal ettikleri Türkiye`yi kaleme alan çocuklar, mektuplarını 2020 yılında kendilerine postalanmak üzere bir kutuya atarak Cumhurbaşkanı`na emanet etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün fotoğrafının da bulunduğu "Bugünün büyükleri de dün çocuktu" panosunda siyaset, sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimlerinin çocukluk fotoğrafları yer aldı. Ünlülerin fotoğrafları kartpostallara basıldı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın hatırası olarak çocuklara armağan edildi. Kartpostallarda, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün kutlama mesajı ve imzası da yer aldı.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı