KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

23 Nisan Çocukları Çankaya Köşkü'nde

20.04.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
23 Nisan Çocukları Çankaya Köşkü'nde


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği`ne katılan konuk ülke ve ev sahibi çocukların temsilcileri ile lider ve rehberlerinden oluşan heyeti Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

Konuşmasında, 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, dünya çocuklarına armağan edenin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Gül, bunun Atatürk’ün çocukları, gelecek nesilleri düşünen, vizyona sahip bir lider olarak da büyüklüğünü gösterdiğini ifade etti.

“Gelecek Nesillere İyi Bir Dünya İçin Çalışılıyor”

Cumhurbaşkanı Gül, hepimizin geleceği olan çocukların, burada kurdukları kardeşlik bağlarıyla dünyanın geleceğini inşa edeceğini vurgulayarak, bu çerçevede dünyada barışın hâkim olması için birbirlerini tanımaları, sevmeleri ve saymaları çağrısında bulundu.

Gelecek nesillere, herkesin mutlu olabileceği bir zenginlik, temiz bir çevre, siyasi problemlerin çözüldüğü bir dünya bırakmak için uğraşıldığını kaydeden Cumhurbaşkanı Gül, çocukları Türkiye’de ve Cumhurbaşkanlığı’nda misafir etmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı