KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

23 Nisan Çocukları Cumhurbaşkanı Gül'ü Ziyaret Etti

21.04.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan konuk ve ev sahibi çocuklardan oluşan heyeti kabul eden Cumhurbaşkanı Gül, çocuklara daha fazla önem verilmesi gerektiğini ifade ederek, “Çocuklar geleceğin sahipleridir” dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan çeşitli ülkelerden gelen konuk ve ev sahibi çocuklardan oluşan heyeti Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

 

 

Bu yıl 32’ncisi gerçekleştirilen, TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan çocuklara hitaben bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Gül, 23 Nisan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümü olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Atatürk’ün bu bayramı çocuklara armağan ettiğini hatırlatarak, bunun Atatürk’ün ne kadar ileri görüşlü bir lider olduğunu ortaya koyduğunu söyledi.

Sadece Türkiye değil, bütün dünya çocuklarını misafir ettiklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Gül, çocuklara armağan edilen başka bir bayram olmadığına da dikkat çekerek, bundan dolayı Türkiye’nin gurur duyduğunu belirtti.

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı