KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19.05.2008
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı


19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilk tören Anıtkabir`de gerçekleştirildi.

Anıtkabir`de mozoleye çelenk koyan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Büyük Önder Atatürk`ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu ve Misak-ı Millî Kulesine geçerek Şeref Defteri`ni imzaladı.

Daha sonra, Ankara 19 Mayıs Stadyumu`nda düzenlenen törene katılan ve gösterileri izleyen Cumhurbaşkanı Gül`e, Samsun ve Selanik`ten getirilen bayrak ve toprak sunuldu.

Cumhurbaşkanı Gül, öğleden sonra Çankaya Köşkü`nde Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile bazı sporcularımızın da aralarında bulunduğu, 26. Gençlik Haftası kutlamalarına katılan gençlik temsilcileri grubunu kabul etti. Cumhurbaşkanı Gül`ün diğer konukları ise TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Türkiye?deki üniversitelerin öğrenci konseyi başkanları oldu.

19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye`nin güçlü ekonomisi, insan haklarına dayalı demokratik ve laik rejimi, dinamik nüfusu, kuvvetli ordusu ve hepsinden önemlisi devlet ve milleti birbiriyle kaynaştırmayı başaran yönetim anlayışıyla saygın ve güçlü bir ülke haline geldiğini ifade etti.

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı