KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

12 Dev Adam Finalde

11.09.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda, Türkiye'nin Sırbistan’ı 83-82 yenerek finale yükseldiği maçı, Sırbistan Devlet Başkanı Boris Tadiç ile birlikte Sinan Erdem Spor Salonu'nda izledi.

Maç sonunda Türk Millî Takımı'nın tarihinde ilk kez finale çıkmasını ayakta alkışlayan Cumhurbaşkanı Gül ve Sırbistan Devlet Başkanı Boris Tadiç soyunma odasına giderek sporcuları kutladı.

 

 


“HİÇ DEĞİLSE BİR KEZ ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ardından Cumhurbaşkanı Gül ile Sırbistan Devlet Başkanı Boris Tadiç, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne geçerek bir süre görüştü.

Görüşme öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye ile Sırbistan arasında oynanan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası yarı final maçının çok heyecanlı geçtiğini, final maçını da izleyeceğini kaydederek, ''Sırbistan dünyanın en güçlü takımlarından bir tanesi. Beş kez dünya şampiyonu oldu. Yarı finale biz ilk defa kaldık. Dolayısıyla Sırbistan çok güçlü bir takım. Biz de hiç değilse bir kez şampiyon olmak istiyoruz'' dedi.

Sırbistan Devlet Başkanı Tadiç de yaptığı açıklamada, Türkiye'ye final maçında iyi şanslar diledi ve yarı finalde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti.

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı