KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye-Slovenya Dünya Basketbol Şampiyonası Çeyrek Final Maçı'nı İzledi

08.09.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült


Cumhurbaşkanı Gül, Slovenya Cumhurbaşkanı Danilo Türk ile beraber, Türkiye’nin 95-68 galibiyetiyle sonuçlanan, Türkiye-Slovenya Dünya Basketbol Şampiyonası Çeyrek Final Maçı’nı izledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Slovenya Cumhurbaşkanı Danilo Türk ile görüştü. Florya’daki Beyti Restoran’daki görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Gül ile Slovenya Cumhurbaşkanı Türk birlikte akşam yemeği yedi.

Yemeğin ardından Cumhurbaşkanı Gül ve Cumhurbaşkanı Türk, Türkiye ile Slovenya arasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda, Dünya Basketbol Şampiyonası Çeyrek Final Maçı’nı izledi. Maç sonunda Türkiye, çeyrek finalde Slovenya'yı 95-68 yenerek yarı finale yükseldi.

Cumhurbaşkanı Gül, maç sonrasında Slovenya Cumhurbaşkanı Danilo Türk ile birlikte her iki ülkenin soyunma odasına inerek basketbolcuları verdikleri mücadeleden dolayı kutladılar.

Dünya Basketbol Şampiyonası tarihinde ilk kez yarı finale yükselen Milli Basketbol takımımızın tüm oyuncularını ve teknik kadroyu tek tek tebrik eden Cumhurbaşkanı Gül, ortaya konulan oyunun muhteşem olduğunu belirtti.

Oyunculardan bu başarıyı sonuna kadar devam ettirmelerini isteyen Cumhurbaşkanı Gül’e, takım kaptanı Hidayet Türkoğlu, basketbolcularımızın imzaladığı Türk millî takım formasını hediye etti.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı