KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül'den Yozgat'ın Gelişmesine Tam Destek

04.06.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

 

Yozgat’ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür ederek, şehri yakından takip etmeye devam edeceğini ve meseleleriyle ilgileneceğini söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Gül, Çorum ziyareti sonrası karayolu ile Yozgat’a geçti.

   

CUMHURBAŞKANI GÜL’E YOZGAT’TA YOĞUN İLGİ

Yozgat’ta ilk olarak valiliği ziyaret eden ve ardından yürüyerek belediye başkanlığına geçen Cumhurbaşkanı Gül’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Gül daha sonra, belediye başkanlığının önünde halka hitap etti.

Konuşmasında, Yozgat’ın Türkiye’nin en seçkin ve güzel illerinden biri olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Gül, Yozgat’ın vatan ve millet aşkıyla dolu bir il olduğunu da vurguladı. Konuşmasının ardından belediyeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül, Belediye Özel Defteri’ni imzaladı.

 

 

DEMİRYOLU PROJESİNİN YOZGAT İÇİN ÖNEMİ

Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Yozgat’taki tarihî Karslıoğlu Konağı’nı ziyaret etti ve ardından Çapanoğlu Büyük Camisi’nde Cuma namazını kıldı.

Şehrin önde gelenleri, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve şehit aileleri ile öğle yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Gül, yemek öncesinde bir konuşma yaptı. Demiryolu projesinin Yozgat için önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Gül, tarım, hayvancılık alanlarındaki projelerin hepsinin gerçekleşeceğini, Yozgat’ın önümüzdeki yıllarda çok daha gelişip güzelleşeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Gül konuşmasında, Yozgat’ta kendisine gösterilen sevgiye teşekkür ederek, Yozgat’ı yakından takip etmeye devam edeceğini ve meseleleriyle ilgileneceğini söyledi. Konuşmasının ardından Yozgat’ın testi kebabı ile ilgili bilgi verilen Cumhurbaşkanı Gül, gelenek olduğu üzere kendisine sunulan testiyi kırdı.

 

 

HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINDAN BOZOK ÜNİVERSİTESİ’NE DESTEK

Yemeğin ardından Yozgatlı hayırsever iş adamları Cumhurbaşkanı Gül’e Bozok Üniversitesi’nin değişik fakülte ve yüksek okullarının binalarını yapacaklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Gül de bunun örnek bir davranış olduğunu ifade etti.

Daha sonra Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü’nde de incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Gül, garnizon komutanlığı ziyaretinin ardından karayoluyla Ankara’ya dönerken yolu üzerinde bulunan Yerköy ilçesinde yoğun ilgi üzerine halka hitap etti. Konuşmasında, Türkiye’nin birliği, bütünlüğü ve daha güzel hale gelmesi için hep beraber çalışılması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Gül, “İnşallah gelecek daha iyi olacak. Daha iyi bir gelecek için gece gündüz çalışmalıyız. Çocuklarınızın eğitimlerini ihmal etmeyin” dedi.

Cumhurbaşkanı Gül daha sonra, karayoluyla Ankara’ya döndü.

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı