KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül Yerköy'de Vatandaşlara Hitap Etti

04.06.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

 

Cumhurbaşkanı Gül, Yozgat temaslarını tamamlayarak karayoluyla Ankara’ya dönerken yolu üzerinde bulunan Yerköy’de halka hitap ederek “Daha iyi bir gelecek için gece gündüz çalışmalıyız” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yozgat’taki temaslarını tamamlayarak karayoluyla Ankara’ya dönerken yolu üzerinde bulunan Yerköy’de kendisine gösterilen yoğun ilgi üzerine halka hitap etti.

Konuşmasına, “Sevgili hemşehrilerim, sizi görmeden geçmek olmazdı” diye başlayan Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye’nin birliği, bütünlüğü ve daha güzel hale gelmesi için hep beraber çalışacaklarını vurgulayarak, “birbirinize karşı sevgiyi, dostluğu sakın ihmal etmeyin. Aranızda kırgınlık olmasın. İnşallah gelecek daha iyi olacak. Daha iyi bir gelecek için gece gündüz çalışmalıyız. Tarladaki işçiden en tepedeki bana kadar çalışırsak çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamış oluruz. Çocuklarınızın eğitimlerini ihmal etmeyin” dedi.

Vatandaşların ilçeye üniversite kurulması talepleri üzerine Cumhurbaşkanı Gül, Yozgat’ta Bozok Üniversitesi bulunduğunu ve büyüyerek geliştiğini belirterek, “Her şey yavaş yavaş oluyor” dedi. Cumhurbaşkanı Gül, eksikliklerin ve vatandaşların ihtiyaçlarının daha hızlı karşılanabilmesi için kamu yönetiminin iş başında olduğunu da yineledi. Cumhurbaşkanı Gül daha sonra, karayoluyla Ankara'ya döndü.

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı