KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

30.08.2008
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Zafer Bayramınız Kutlu Olsun


30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlanıyor. Atatürk Kültür Merkezi`ndeki törenler, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün şeref tribününde yerini alması ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başladı. Cumhurbaşkanı Gül, tören geçişini ayakta selamladı.

Cumhurbaşkanı Gül, Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "30 Ağustos Zaferi tarihimizin en parlak başarıları arasında yer almaktadır. Büyük Zafer, milletimizin ve kahraman Ordumuzun, Atatürk idaresinde, canımızdan aziz bildiğimiz, bin yıldır üzerinde yaşadığımız vatan topraklarını sonsuza kadar koruma azmiyle gerçekleştirdiği bir mucizedir. Milletimiz böylelikle, ecdadımızın büyük fedakarlıklarla vatan yaptığı mukaddes topraklarda sonsuza kadar bağımsız yaşama iradesini ortaya koymuştur. 30 Ağustos Zaferi aynı zamanda, milletimizin ve ordumuzun yenilmezliğini ve kudretini ispatlayan bir zaferdir" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti`nin, kararlı adımlarla yoluna devam ettiğini bildiren Cumhurbaşkanı Gül, Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde edilen başarıların, ülkemizin yolunun açık olduğunun en somut göstergesi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye`nin ulaştığı seviyeyi, parlak geleceğin habercisi olarak değerlendirdiğini bildirerek, Türkiye`nin, ekonomisiyle, demokrasisiyle, Ordusuyla, istikrarını koruyan, uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke olarak yükselmeye devam edeceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Gül, akşam saatlerinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ tarafından Zafer Bayramı`nın 86. Yıldönümü nedeniyle verilen resepsiyona katıldı.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı