KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül’den Van Depremi Açıklaması

24.10.2011
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül’den Van Depremi Açıklaması

 

Van’da meydana gelen depremle ilgili bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Gül, depremde çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin, çok sayıda vatandaşımızın da yaralanmasının milletimize büyük bir acı yaşattığını ifade etti.

“DEVLET, STÖ’LER VE VATANDAŞLAR TÜM İMKÂNLARIYLA SEFERBER”

Açıklamasında “Depremin ardından Devlet, sivil toplum örgütleri, vatandaşlar tüm imkânlarıyla seferber olmuş durumdadır. İhtiyaçların süratli bir şekilde karşılanabilmesi ve enkaz altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce çıkarılması için çalışmalar üstün bir gayretle sürdürülmektedir” diyen Cumhurbaşkanı Gül, bu süreçte vatandaşlarımızın, yetkililerin uyarıları ve tavsiyeleri doğrultusunda hareket etmeleri büyük önem taşıdığını belirtti. 

“MİLLETİMİZİN BÖYLE BÜYÜK ACILAR YAŞAMAMASI EN İÇTEN DİLEĞİMİZDİR”

“Arama-kurtarma çalışmalarının başarıyla sonuçlanmasını, can kaybının artmamasını temenni ediyorum. Ülkemizin bir daha böyle felaketlerle karşılaşmaması, milletimizin böyle büyük acılar yaşamaması en içten dileğimizdir” diye devam eden Cumhurbaşkanı Gül, yurt dışından arayarak acımızı paylaşan, halkımızla dayanışma içerisinde olduklarını bildiren ve yardım gönderme teklifinde bulunan tüm devlet başkanlarına da teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Gül, açıklamasını, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifa diliyorum. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza da bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadeleriyle sonlandırdı.

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı