KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Heyeti Çankaya Köşkü'nde

08.12.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

 

Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Kayseri'ye Üçüncü Üniversite

Kabulde, Kayseri Yükseköğretim ve Yardım Vakfı ve Vakıf tarafından kurulan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Özhamurkar, Cumhurbaşkanı Gül'den üniversite için destek istedi. Cumhurbaşkanı Gül de Türkiye'de tüm üniversitelere olduğu gibi yeni kurulan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'ne de gerekli desteği vereceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Gül, kurucu rektörlüğün önemini vurgulayarak, üniversite binasının her zaman inşaa edilebileceğini ancak akademik kadronun çok daha önemli olduğuna dikkat çekti. Üniversitenin temel atma törenine yapılan davet üzerine de Cumhurbaşkanı Gül, programın uygun olması halinde temel atma törenine katılmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Kayseri Yükseköğretim ve Yardım Vakfı tarafından kurulan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, 3 fakülte, 1 meslek yüksekokulu ve 2 enstitüden oluşacak.

 

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı