KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül Sakaryalı İş Adamlarıyla Yemekte Buluştu

30.01.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül Sakaryalı İş Adamlarıyla Yemekte Buluştu


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sakarya'daki faaliyetleri çerçevesinde, akşam yemeğinde Sakaryalı işadamlarıyla bir araya geldi.

Yemekte bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Gül, Sakarya'nın sanayi, ulaşım ve kültür alanındaki avantajlarını en iyi şekilde değerlendirdiğini belirtti. Konuşmasında 1999 depreminin acısının hala hissedildiğine de değinen Cumhurbaşkanı Gül, Sakarya Üniversitesinin gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, teknopark projesinin bir an önce hayata geçirilmesi için iş adamlarına çağrıda bulundu.

Demokrasi, hukukun temel ilkeleri ve ekonominin güçlendirilmesiyle pek çok sorunun aşılacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Gül, bir ülkede farklı düşünce ve anlayışların, konjonktürel günlük problemlerin olabileceğini ifade ederken; açık bir toplumda, çoğulcu bir ülkede bunların serbestlikle, iyi niyetle tartışıldığında, muhakkak çözüme kavuşacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı Gül, farklılıkların Türkiye'nin zenginliği olduğunu ve Türkiye'nin daha ileri gideceğini vurguladı.

Bir ilin gelişmesi için tüm yöneticilerin, siyasilerin ve iş adamlarının yakın iş birliği içerisinde çalışmasının önemine değinen Cumhurbaşkanı Gül, öz kaynaklarını kendi şehirlerine yatıran Sakaryalı iş adamlarına örnek davranışları için teşekkür etti.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı