KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Şehit Aileleri ve Gazilere Çankaya Köşkü'nde İftar

05.09.2008
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Şehit Aileleri ve Gazilere Çankaya Köşkü'nde İftar


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şehit aileleri ve gazilerimizle Çankaya Köşkü`nde iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte yaptığı konuşmada, şehitlerin ve gazilerin canları pahasına görev yapmasından daha fazla fedakârlık olamayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, "Devletin, milletin, Türkiye Cumhuriyeti`nin duyduğu saygıyı, gösterdiği vefayı, sembolik olarak sizleri buraya davet ederek göstermiş oluyoruz. Şunu bilin ki, bu devlet, bu millet sizleri hiçbir zaman unutmayacaktır; daima sizlerle gurur duyacaktır. Ateş hiçbir zaman düştüğü yeri yakıp orada kalmayacaktır. Bunu bizzat göstermek için sizleri her sene buraya davet ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, şehitleri minnetle anarak rahmet diledi ve "Mekânları cennet olsun. Onlara minnet ve şükran duygumuzu hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Gül, şehit ailelerinin sorunlarını yakından takip edeceklerini de söyledi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, masaları tek tek dolaşarak konuklarıyla sohbet etti.

54 ilden gelen 265 şehit yakını ve gaziyi ağırlayan Cumhurbaşkanı Gül, geçen yıl da aynı çerçevede 28 Eylül`de bir iftar yemeği vermişti.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı