Zonguldak

02.05.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Zonguldak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2-3 Mayıs tarihlerinde Zonguldak’ta çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

 

 

Zonguldak Çaycuma Havalimanı’nda Vali Ali Kaban, il Milletvekilleri, Üçüncü Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necdet Köse, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra valiliğe geçti.

 

 

Valiliğe gelişinde sevgi gösterisi ile karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı ve Zonguldak Valiliğini ziyaret etti.

 

 

Cuma Namazının ardından il protokolü ile öğle yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Gül, Zonguldak Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

 

Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra 3. Jandarma Eğitim Tugay ve Jandarma Komutanlığı’nı ve Bülent Ecevit Üniversitesi’ni ziyaret etti.

 

 

Rektörlük girişinde kendisini bekleyen öğrencileri selamlayan Cumhurbaşkanı Gül'e eğitim için Türkiye'ye gelen yabancı öğrenciler çiçek verdi. Cumhurbaşkanı Gül, bu sırada Afganistan'dan Hilal Masum ile anı fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Gül, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'den Üniversite’ye ilişkin bilgi aldı. Rektör Özer de, Cumhurbaşkanı Gül'ün ziyareti anısına üniversite kampüsüne 41 bin 250 fidan diktiklerini söyledi.

 

 

Cumhurbaşkanı Gül, Bülent Ecevit Üniversitesi'nden sonra Kozlu Taşkömürü İşletmeleri Müessese Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Burhan İnan'dan müessese hakkında brifing alan Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra 1 Nolu kuyubaşında madene inmek için bekleyen işçilerin yanına gitti. Beyaz madenci elbisesi giyen Cumhurbaşkanı Gül'ü, madencilerin çocukları ellerinde çiçeklerle karşıladı. Kendisine sevgi gösterinde bulunan madencilerin yanına giden Cumhurbaşkanı Gül, onlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Zonguldak’ta il protokolü, şehit yakınları, gaziler, STK temsilcileri ve iş adamları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Geceyi Zonguldak’ta geçiren Cumhurbaşkanı Gül, 3 Mayıs 2014 tarihinde Zonguldak temaslarını tamamlayarak, Bartın’a geçti

Yazdır Paylaş Yukarı