Ardahan

14.06.2013
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Ardahan

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere 14 Haziran Cuma günü Ardahan’a il ziyareti gerçekleştirdi.


Valilik

Valilik Soru-Cevap

Cuma Namazı

Belediye

Sergi Ziyareti

Ardahan Üniversitesi

Şavşat

Garnizon

Öğle Yemeği

Artvin’deki programlarını tamamlayarak Ardahan’a geçen Cumhurbaşkanı Gül, yolu üzerinde bulunan Şavşat ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde kendisini karşılayan vatandaşları selamladı, daha sonra Yavuzköy’deki Şavşat Evi’nde kahvaltı yaptı.

Cumhurbaşkanı Gül’ü, Ardahan’a gelişinde atlarla karşılayan Ardahan Rahvan At Binicilik ve Spor Kulübü Derneği üyeleri konvoya Valiliğe kadar eşlik ettiler. Bu sırada vatandaşlar da ellerinde gül ve karanfillerle Cumhurbaşkanı Gül’e yoğun sevgi gösterisinde bulundular. Cumhurbaşkanı Gül’ü Valilik önünde Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile diğer ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Gül, Valilik önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Ardahan’da Merkez Camisi’nde Cuma Namazını kılan Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Belediye ve Ardahan Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Gül, Ardahan'da onuruna verilen yemekte de ilin önde gelenleri, şehit aileleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Gül yemeğin yapıldığı salona girişinde şehit ailelerinin bulunduğu masaya giderek, onlarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Gül, yemeğin ardından, 25. Hudut Tugay Komutanlığı’nı ziyaret etti. 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğg. Yüksel Durak tarafından tören bölüğüyle karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, şeref defterini imzaladı. Kendisine sunulan brifing sonrası bahçede fidan diken Cumhurbaşkanı Gül, temaslarını tamamlayarak Ardahan’dan ayrıldı.

Yazdır Paylaş Yukarı