Bolu

05.01.2012
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere, 5-6 Ocak 2011 tarihlerinde Bolu’yu ziyaret etti.

Hayırseverlere Plaket
Üniversite Ziyareti
Garnizon Ziyareti

Ankara’dan Bolu’ya karayolu ile geçen Cumhurbaşkanı Gül’ü, Bolu Valiliği önünde Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve diğer ilgililer karşıladı.

Beypiliç Fabrikası Ziyareti
Belediye Ziyareti

Cumhurbaşkanı Gül, valiliğe gelişinde burada toplanan vatandaşları ve tören mangasını selamladı. Vali Özçimen, Cumhurbaşkanı Gül'e Bolu ile ilgili bir brifing verdi. Valiliğin ardından belediyeyi de ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül’ü, vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşıladı. Cumhurbaşkanı Gül, burada toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dan yerel hizmetlere ilişkin brifing aldı.

Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Beypiliç fabrikasına geçerek burada incelemelerde bulundu ve Beypiliç Genel Müdürü Sait Koca’dan fabrika hakkında bilgi aldı.

Bolu’da sanayiciler, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve hayırseverlerle öğle yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Gül, yemekte hayırseverlere plaket verdi. Bolu programı çerçevesinde Garnizon ve Komando Tugay Komutanlığı’nı, ardından da Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül’e, Rektör Coşkun tarafından üniversite hakkında bir brifing sunuldu.

Cumhurbaşkanı Gül geceyi Bolu’da geçirdi ve sabah saatlerinde doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunduktan sonra Düzce’ye geçti.

Yazdır Paylaş Yukarı