Düzce

06.01.2012
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere 6 Ocak 2011 tarihinde Düzce’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Halka Hitap
Valilik Ziyareti
Plaket Töreni
Üniversite Ziyareti
Garnizon Ziyareti

Bolu ziyaretinin ardından karayolu ile Düzce’ye geçen Cumhurbaşkanı Gül, Düzce Valiliği’ne gelişinde Vali Vasip Şahin ve diğer ilgililer tarafından karşılandı. Düzce’de yürütülen çalışmalar ve kentin sorunları hakkında valilikte brifing alan Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Cedidiye Camisi’nde Cuma namazını kıldı.

Düzce Cam A.Ş.
Erciyas Çelik Boru Fabrikası

Vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle Belediye’ye gelen Cumhurbaşkanı Gül, belediye binasının balkonundan vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yaptı. Ardından Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhurbaşkanı Gül’e ilde yürütülen yerel hizmetlere ilişkin brifing verildi.

Düzce programı çerçevesinde il protokolü, sanayiciler, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları ve gazilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Gül, yemek öncesinde Düzce’de faaliyet gösteren ve ülke ekonomisine katkıda bulunan iş adamlarından Kazım Oksay, Hakan Özcan, Hasan Ulusoy, Mustafa Aycan, Hakime Erciyas, Rıfat Yağızata, Leon Kalma, Ertan Kayhan, Yalçın Delibalta, Burak Çelet, Burçhan Cemiloğlu ve Haşim Şahin’e plaket verdi.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğünü ve ardından Düzce İl Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra da Düzce Cam A.Ş. ile Erciyas Çelik Boru Fabrikası’nda incelemelerde bulundu ve aynı gün Düzce’den İstanbul’a gitti.

Yazdır Paylaş Yukarı