Balıkesir

14.01.2011
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere 14 Ocak Cuma günü Balıkesir’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Halhalca Köyü
Millî Kuvvetler Caddesi
Resmî Kurumlar

Cumhurbaşkanı Gül, Balıkesir Havaalanı’nda Vali Yılmaz Arslan ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Valiliğe gidişinde sevgi gösterileriyle karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, yolu üzerinde bulunan Halalca Köyü’nde durarak, toplanan vatandaşlarla sohbet etti.

Valilik önünde toplanan vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Gül, ardından Garnizon Komutanlığını ziyaret etti. Daha sonra Zağnos Paşa Camii’ne giderek Cuma Namazını kılan ve Milli Kuvvetler Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Gül'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Balıkesir Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen törende vergi rekortmeni iş adamlarına ödüllerini verdi ve onlara hitaben bir konuşma yaptı.

Sanayi Odası - Konuşma
Sanayi Odası - Ödül Töreni

Balıkesir Belediyesi ve Üniversite Rektörlüğünü ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Geleneksel Gazetecilik Başarı Ödülleri törenine katılarak bir konuşma yaptı.

Gazeteciler Cemiyeti - Konuşma
Gazeteciler Cemiyeti - Ödül Töreni

Programlarını tamamladıktan sonra Cumhurbaşkanı Gül, aynı gün Balıkesir’den İstanbul’a geçti.

Yazdır Paylaş Yukarı