Osmaniye

02.11.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

 

Tosçelik Fabrikası
Korkut Ata Üniversitesi
Resmî Kurumlar
Valilik

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere 2 Kasım Salı günü Osmaniye’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Gül ve Bayan Hayrünnisa Gül'ü Adana Havalimanı'nda, Adana Valisi İlhan Atış, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Zihni Aldırmaz ve 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Eröz ile diğer yetkililer karşıladı. Adana’dan karayolu ile Osmaniye’ye geçen Cumhurbaşkanı Gül’ü, Osmaniye’ye gelişinde Vali Celalettin Cerrah ile ilin önde gelenleri karşıladı. Burada halka hitaben bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Gül, valiliğin ardından garnizon komutanlığı ve belediyeyi de ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Gül, Osmaniye Belediye Başkanlığını ziyareti öncesinde halka hitap etti ve vatandaşların sevgi gösterileri arasında belediye hizmet binasının bulunduğu Atatürk Caddesi'nde yürüdü.

Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra sanayici, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Polis Evi'nde düzenlenen yemekte bir araya geldi. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha sonra da Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Tosçelik ve Yolbulan Baştuğ Metalurji fabrikalarında incelemelerde bulundu.

Osmaniye’deki temas ve incelemelerini tamamlayan Cumhurbaşkanı Gül aynı gün akşam Hatay’a geçti.

Yazdır Paylaş Yukarı