Kayseri

20.10.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Kayseri

 

Forum
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmî ziyaret için ülkemize gelen Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff ile birlikte 20 Ekim Çarşamba günü Kayseri’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Almanya Federal Cumhurbaşkanı Wulff ile birlikte Kayseri’de Türk ve Alman İş Adamları Yuvarlak Masa Toplantısı ve Türk-Alman İşadamları Forumu’na katıldı. Her iki cumhurbaşkanı, Türk-Alman İşadamları Forumu’nda birer konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Gül ve Bayan Hayrünnisa Gül, Almanya Federal Cumhurbaşkanı Wulff ve Bayan Bettina Wulff ile özel öğle yemeğinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Gül, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Kadir Has Kongre Merkezi’nde bir görüşme gerçekleştirdi.

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu ile birlikte aynı yerde düzenlenen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 31. Başkanlar Konseyi Toplantısı ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Geleneksel Ödül Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Gül’e Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından “Yılın Devlet Adamı Onur Ödülü” verildi.

Cumhurbaşkanı Gül, törende ayrıca haber dalında dereceye giren gazetecilerin plaketlerini verdi. Kayseri’deki programını tamamlayan Cumhurbaşkanı Gül, İstanbul’a geçti.

Yazdır Paylaş Yukarı