Zonguldak'ta Halka Hitapları

02.05.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

Sevgili Vatandaşlarım,

Zonguldak’ı ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Hepinize bu vesileyle sevgilerimi, muhabbetlerimi sunuyorum. Zonguldak deyince akla alınteri gelir, emek gelir ve emeğin başkenti gelir. Bu vesileyle dün de emek bayramını hepberaber Türkiye’nin dört bir köşesinde kutladık ama emeğin, alınterinin ne olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Sadece toprağın üstünde değil, toprağın altında da terlemenin ne olduğunu en iyi siz bilirsiniz.

Buralar, hem toprağın üstü cennet gibi yemyeşil, hem yerin altı zenginliklerle dolu. Memleketimizin en kıymetli şehirlerinden birisi. Bütün Türkiye’nin kıymetini nasıl bilmemiz gerekirse, illerimizin de tabii ki kıymetini hepimizin bilmesi gerekir. Hepimiz kardeşlik içerisinde, dayanışma içerisinde, huzur içerisinde ülkemizi, illerimizi, ilçelerimizi, köylerimizi hepsini daha güzelleştirmek, zenginleştirmek için gece-gündüz çalışmalıyız. Enerjimizi, birbirimizle uğraşarak değil, memleketin geleceği için harcamamız gerekir. Gördüğünüz gibi yapılacak çok şeyler var, yapılan çok şeyler var. Daha önce Zonguldak’a gelip gittiğimde hep bilirim, bugün muhakkak ki çok daha ileri gittiğini, ihtiyaçların giderek hep giderildiğini, bunları hep biliyoruz. Çok büyük projelerin hep artık gündemde olduğunu, bir kısmının yapıldığını, bir kısmının ihalelerinin yapıldığını, bütün bunları sizler de biliyorsunuz. Bugün, gün boyu burada olacağım, gece de inşallah Zonguldak’ta, burada kalacağım.

Daha çok beraber olacağız sizlerle. Bir kez daha hepinize sevgilerimi, muhabbetlerimi sunuyorum. Biraz hava muhalefeti nedeniyle, havaalanı üstü çok kapalı olduğu için biraz geciktik, yoksa biraz daha erken gelmemiz gerekiyordu, iniş biraz zor olduğu için. Ama çok şükür bugün hep sizlerle beraberiz. Gün boyu hep görüşeceğiz. Tekrar hepinize sevgilerimi, muhabbetlerimi sunuyorum. Sağ olun, var olun.

Yazdır Paylaş Yukarı