Ardahan'da Halka Hitapları

14.06.2013
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

Sevgili vatandaşlarım;

Bugün Serhat şehrimiz, Ardahan’da Cumhurbaşkanınız olarak sizlerle beraber olmaktan çok büyük bir gurur duyuyorum, mutluluk duyuyorum.

Birbirinden güzel bu pankartlar Ardahan’ı ifade ediyor. Karlı yaylaları, çiçekli bahçeleri, güneşin üşüdüğü yer Ardahan… Hepsi birbirinden güzel, hepsi de gerçek.

Hepinize sevgilerimi, muhabbetlerimi sunuyorum. Gösterdiğiniz sevgiden dolayı bütün vatandaşlarıma, sizlere, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yol boyunca gördüm ki, bütün çocuklarımızın ellerinde karneleri var. Onların da hepsinin gözlerinden öpüyorum ve başarılar diliyorum.

Biliyorsunuz, okullarda küçükken hepimizin okuduğu ve şimdi de bütün çocukların okuduğu şiirlerde, Edirne’den Ardahan’a kadar bu güzel vatandan bahsederiz. Türkiye'nin, bu güzel vatanımızın serhat şehirlerinden birisi Ardahan, sizlersiniz. Sizler burayı bekliyorsunuz, sizler burada yaşıyorsunuz, sizler bu toprakları şenlendiriyorsunuz.

Bizlerin, bütün devlet görevlilerinin, bütün kamu görevlilerinin, hükümetin, yerel yöneticilerin, herkesin var oluşu sizlere hizmet içindir. Sizlere hizmet etmek, sizlerin geleceğini daha iyileştirmek, çocuklarımıza daha güzel Türkiye bırakmak, daha güzel Ardahan bırakmak; onlara daha iyi eğitim, daha iyi sağlık, bütün bunlar için uğraşıyoruz.

Sizler de görüyorsunuz ki, her geçen gün, her geçen yıl Türkiye daha güzelleşiyor, daha zenginleşiyor.

Ardahan da aynı şekilde daha çok gelişiyor. Bu çerçevede, Çıldır Gümrük Kapısı’nın ihalesinin yapıldığını eminim ki biliyorsunuzdur. Komşularla ilişkileri iyi tutmak, onlarla kapılarımız olur, görüşür, yasal yollarla ticaret yaparsak tabii ki iyi olur. Onun için bütün bu tedbirler de alınıyor.

Sizler bizim değerli vatandaşlarımız, kıymetli vatandaşlarımız olarak hepinizin, başımızın üstünde yeri vardır. Hepinize hizmet ibadettir, hepinize hizmet çok büyük bir onurdur. Bilin ki, bunun için varız.

Bugün akşama kadar sizlerle beraber olacağım. Dün Artvin’deydim, daha önceki gün de Rize’deydim. Gittiğim her yerde bunları söyledim, gittiğim her yerde vatandaşlarımın bu şekilde sevgisine muhatap oldum. Ben de her yerde onlara şükranlarımı ifade ettim.

Bir kez daha hepinize sevgilerimi, muhabbetlerimi sunuyorum.

Hepinizi Allah'a emanet ediyorum.

Sağ olun, var olun.

Yazdır Paylaş Yukarı