Iğdır’da Halka Hitaben Yaptıkları Konuşma

08.06.2012
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

Sevgili Vatandaşlarım,

Hepinize sevgi ve muhabbetler sunuyorum.

Bugün Cumhurbaşkanınız olarak, Iğdır’ı ziyaret ediyor olmaktan, sizinle kucaklaşmaktan, sizinle beraber olmaktan gerçekten çok gurur duyuyorum.

Iğdır’a daha önceki senelerde de geldim tabii ki ama, Cumhurbaşkanınız olarak ilk defa aranızdayım. İstedim ki başka illerimizde olduğu gibi, Iğdır ilimzdeki bütün vatandaşlarım Cumhurbaşkanlarını kendi aralarında görsünler. Bugün, hep burada olacağım. Hep bilgiler alacağım, sizleri dinleyeceğim, sizlerin temsilcilerini dinleyeceğim, Bunları hep takip edeceğiz ama şunu özellikle bilmenizi isterim ki: Siz Türkiye’nin sınırındaki bir ilimiz olarak, sakın ha kendinizi ne unutulmuş ne de yalnız hissedin. İşte aranızdayım.

Nasıl batıdaki illerimiz, batı ülkeleriyle komşuysa, sizin de büyük bir zenginliğiniz var; üç tane ülkeye komşusunuz siz de. Komşularınız kardeş ülkeler. Bu bakımdan sizlerle beraberim, bugün sizleri hep dinleyeceğim. Buralarda çok daha güzel gelişmeler olacak, inşallah her şey çok daha iyi olacak. Yeter ki sizler birbirinizi sevin, sayın, kardeşliğinizi pekiştirin.

Bu ülkenin en şerefli vatandaşları olarak, ülkenize, milletinize, ilinize, ailenize, çoluğunuza çocuğunuza hep hizmet için gece gündüz koşturun. Bizler de sizin önünüzü açmak için, sizin imkânlarınızı geliştirmek için çalışıyoruz. Devletimiz, bütün kurumlarımız, hükümetlerimiz, bütün kamu görevlileri, siyasetçilerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, hepsi, size hizmet  için vardır. Hepimiz sizin için varız. Hepimiz sizin hayatınızı kolaylaştırmak, sizin sorunlarınızı çözmek için varız. Yeter ki sizler birbirinizi sevin. Memleketimiz ne kadar güçlü olursa, Türkiye ne kadar büyük, ne kadar güçlü olursa, onun vatandaşları da o kadar güçlü olur, o kadar mutlu olur.

Bu gösterdiğiniz sevgi ve muhabbete teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun.

Yazdır Paylaş Yukarı