Tika Tarafından Yapımı Tamamlanan Yatılı Lisede Yaptıkları Konuşma

12.12.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN KARADAĞ'DA TİKA TARAFINDAN YAPTIRILAN OKULDA YAPTIKLARI KONUŞMA
12 Aralık 2009 - Karadağ

Değerli Dostum, Sayın Cumhurbaşkanıyla beraber bu okulda bulunmaktan ve sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.
Sayın Milletvekilleri, Sayın Bakanlar ve büyük bir Türk heyetiyle buradayız. Bu ziyaret çerçevesinde, bu güzel okulu görmek ve bu okulun değerli hocaları, öğretmenleri ve öğrencileriyle tanışmak, bizi çok mutlu etmiştir.
Ne mutlu ki Karadağ bugün bağımsız bir cumhuriyettir. Ve bu cumhuriyet içerisinde, farklı etnik ve farklı dinden olan insanlar, huzurlu ve kardeşçe ülkelerinin güzelliği için çalışmaktadır. Bu çerçevede, sizlerin Müslümanlığı en iyi şekilde öğrenmenizin yanında, bilgisayar, matematik gibi diğer bilimleri de öğrendiğinizi gördüm, buna çok sevindim. Siz eminim ki, toplumunuza çok güzel önderlik yapacaksınız.
Hepinize başarılar diliyorum. Türkiye'den bütün Türk kardeşlerinizden de hepinize sevgi, muhabbet ve başarılar, iyi dilekler getirdim, bunları sunuyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere, bütün Karadağ yetkililerine de bu güzel imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum.
Yazdır Paylaş Yukarı