KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dr. Nafiz Mercan’ın Cenaze Törenine Katıldı

06.09.2018
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dr. Nafiz Mercan’ın Cenaze Törenine Katıldı

Tokyo Büyükelçisi Murat Mercan’ın babası Dr. Nafiz Mercan için Eskişehir'de cenaze töreni düzenlendi. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül cenaze törenine katılıp Mercan ailesine taziye dileklerinde bulundu.

Tokyo Büyükelçiliği görevini yürüten ve aynı zamanda 2002 2011 yılları arasında AK Parti Eskişehir milletvekill olan Murat Mercan'ın babası Nafiz Mercan (87), dün öğle saatlerinde tedavi gördüğü ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Böbrek ve solunum yetmezliği sebebi ile 17 Ağustos'ta hastaneye yatırılan TCDD Eskişehir Hastanesinin eski Başhekimi Nafiz Mercan için bugün Sami Ramazanoğlu Camii'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesinde Büyükelçi Murat Mercan, törene katılanların taziyelerini kabul etti.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Gül’ün yanı sıra, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti milletvekilleri Taner Yıldız, Nabi Avcı, Emine Nur Günay, Harun Karacan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Nurullah Sazak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı