KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'ün AK Parti Kongre Mesajı

22.05.2017
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'ün AK Parti Kongre Mesajı

Değerli gönüldaşlarım,

Kıymetli delegeler,

Fedakar ve cefakar çalışmalarıyla Partimizi daima zafere ulaştıran Teşkilat mensubu kardeşlerim, arkadaşlarım,

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 3. Olağanüstü Kongresi’nin memleketimiz, Türk demokrasisi ve kutlu davamız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

14 Ağustos 2001’de o günkü arkadaşlarımızla birlikte kurduğumuz AK Parti, 16 yıllık zaman sürecinde ülkemizde pek çok tabuları yıkmış; kronik sorunlara çözüm üretmiş; siyasi, ekonomik ve sosyal konularda köklü reformlarla halkımıza büyük hizmetler yapmıştır.

Kendi değerlerimizi evrensel değerlerle bütünleştirip rehber edinerek demokrasi, hukuk ve insan hakları standartlarımızı yükseltmiş; refahın toplumun her kesimine yayılmasını sağlamıştır.

Son yıllarda içeriden ve dışarıdan kaynaklanan ekonomik, siyasi ve sosyal sıkıntılara ilaveten ülkemizin bekasını doğrudan tehdit eden güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kaldığımız olağanüstü bir dönemden geçmekteyiz.

Bu yılların geride bırakılabilmesinin ve Türkiye’nin yeniden geleceğe güvenle bakabilmesinin, AK Parti’nin kuruluş felsefesindeki özgürlükçü anlayış ve evrensel demokratik standartlara dayalı politikalar ile mümkün olacağını düşünüyorum.

Geçmişteki başarıları, engin tecrübesi, genç ve dinamik kadrolarıyla AK Parti’nin Türkiye’yi daha da ileriye taşıyacak potansiyele sahip olduğuna yürekten inanıyor; bu duygularla kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyor; hepinize başarılar diliyorum.

Allah’â emanet olun.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı