KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: Acıları Paylaşıyoruz

31.10.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: Acıları Paylaşıyoruz

Cuma namazını Yeniköy Çarşı Merkez Camii'nde kılan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gül, Karaman'ın Ermenek ilçesinde ki maden kazası ilgili bir soruya: "Bütün acıları paylaşıyoruz. Daha önce de Soma'da daha büyük bir acıyı yaşamıştık. Bütün bunlardan ders alıp, bunların tekrar olmaması için ne gerekiyorsa o düzenlemelerin yapılması, tedbirlerin alınması, kontrollerin.. gelişmiş ülkelerde bu olaylar nasıl nadiren oluyorsa bizde de öyle olması lazım. Eminim ki herkes elinden geleni yapacaktır. Ayrıca bugün trafik kazasında da bir o kadar insan hayatını kaybetti. Bunlar gerçekten çok üzücü. Hepimizin ve herkesin daha dikkatli olması gerekiyor" şeklinde yanıt verdi.

Peşmerge’nin Türkiye üzerinden Suriye’ye geçmesiyle ilgili bir soru üzerine Gül,"Seyrediyorum. Hepsine şimdilik bakıyorum" diye yanıtladı.

Bir gazetecinin "10 buçuk saat süren Cumhuriyet tarihinin en uzun MGK toplantısı oldu. Bununla ilgili görüşleriniz nedir?" şeklindeki bir soruya Abdullah Gül, "Demek ki konuşulacak çok şey var gündemimizde. Oralar, bunların enine boyuna konuşulacağı yerdir" diye cevap verdi. Abdullah Gül camiden ayrıldığı sırada kendisini bekleyen vatandaşlarla tokalaştı.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı