KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

11.Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'ün Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi Açılışı için Kutlama Mesajı

28.10.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
11.Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'ün Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi Açılışı için Kutlama Mesajı

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi ile Külliyesi’nin açılışına davetiniz için teşekkür ediyorum.

Dokuzuncu Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel, Türk siyasi tarihinin en hassas dönemlerinde, demokrasimizin gelişimi ve çok partili parlamenter sistemin bekası yolunda mücadele vermiş, ülkemizin sınai ve ekonomik kalkınmasında çok önemli kararlar alarak sonraki kuşaklara öncülük etmiştir.

Sayın Demirel'in İslamköy'den başlayan ve Çankaya'ya ulaşan siyasi hayatı, demokrasimizin daha eşitlikçi, siyasi geleneğimizin daha sivil olması yolunda önemli merhaleleri içermektedir. Bu büyük devlet adamının siyasi hayatının ve tecrübelerinin gelecek kuşaklara aktarılması, siyasal sistemimizin tekamülü sürecinde çok büyük önem taşımaktadır.

İşte bu yolda çok önemli bir misyon üstleneceğini düşündüğüm "Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi ile Külliyesi"nin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Projenin gerçekleşmesini sağlayan Demirel Vakfı Başkanı Sayın Şevket Demirel'e ve tüm Vakıf çalışanlarına tebriklerimi iletiyor, 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel'e sıhhat ve esenlikler diliyorum.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı