KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

3. Cumhurbaşkanı Bayar’ın Vefatının 28. Yıl Dönümü

22.08.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
3. Cumhurbaşkanı Bayar’ın Vefatının 28. Yıl Dönümü

 

Cumhurbaşkanı Gül, 3. Cumhurbaşkanı Bayar’ın vefatının 28. yıl dönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Celal Bayar, Türkiye’nin modern bir ülke olarak kalkınması; demokratik, ekonomik ve siyasi bakımdan güçlenmesinin yanı sıra, çok partili demokratik hayata geçişte yüklendiği misyon ile tarihimize damgasını vurmuştur” dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın vefatının 28. yıl dönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında şunları ifade etti:

“3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, siyasi tarihimizin seçkin şahsiyetlerinden biri olarak, ülkemize ve milletimize takdirle hatırlanan hizmetlerde bulunmuştur.

‘Galip Hoca’ kimliğiyle istiklal mücadelesinde üstün bir gayret gösteren, daha sonra Cumhuriyet’in kuruluşunda ve gelişme sürecinde önemli görevler üstlenen Celal Bayar, aziz milletimizin yücelmesi için inançla çalışmıştır.

Celal Bayar, Türkiye’nin modern bir ülke olarak kalkınması, demokratik, ekonomik ve siyasi bakımdan güçlenmesinin yanı sıra, çok partili demokratik hayata geçişte yüklendiği misyon ile tarihimize damgasını vurmuştur.

Milletimiz, girdiği tüm mücadelelerden, çalışkanlığı, azmi, güçlü iradesi ve demokrasiye olan inancı sayesinde başarıyla çıkan Celal Bayar’ı daima saygıyla yâd etmektedir.

Ebediyete irtihalinin 28. yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin 3. Cumhurbaşkanı, değerli devlet ve siyaset adamı Celal Bayar’ı şükran ve rahmetle anıyor, ailesine bir kez daha başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı