KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül, Yeni Açılan Kuzey Yıldızı Parkı'nı Ziyaret Etti

14.07.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül, Yeni Açılan Kuzey Yıldızı Parkı'nı Ziyaret Etti

 

Geçen ay hizmete açılan Kuzey Yıldızı Parkı'nı ziyaret ederek, incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Gül, “Buralar havaalanından Ankara'ya geliş güzergâhında yol üstü yerler. Dolayısıyla Ankara'ya girmeden Ankara hakkında intiba veren yerlerdi ve eskiden maalesef çok kötüydü. Şimdi gerek uçaktan, yukarıdan bakıldığında gerekse şimdi gezildiğinde bu güzelliği görmekten büyük memnuniyet duydum” dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) iftarının ardından, beraberindekilerle Kuzey Yıldızı Parkı'na gitti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile golf araçlarıyla parkı gezen Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra göletteki su ve ışık gösterilerini izledi. Cumhurbaşkanı Gül, burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

 

 

“TÜM ANKARALILAR İÇİN HEM MESİRE HEM EĞLENCE HEM DE KÜLTÜR MERKEZİ HALİNE GELMİŞ BİR YER”

İncelemeleri sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, buraların eski halini bilen biri olarak memnuniyet duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Gül, "Buralar havaalanından Ankara'ya geliş güzergâhında yol üstü yerler. Dolayısıyla Ankara'ya girmeden Ankara hakkında intiba veren yerlerdi ve eskiden maalesef çok kötüydü. Şimdi gerek uçaktan, yukarıdan bakıldığında gerekse şimdi gezildiğinde bu güzelliği görmekten büyük memnuniyet duydum" dedi.

İleride bölgenin çok daha şenleneceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Gül, sözlerini  şöyle sürdürdü: "Tüm Ankaralılar için hem mesire hem eğlence hem de kültür merkezi haline gelmiş. Melih Bey'i tebrik ediyorum, çok sıkı takip yapılabilecek işler. Dikmen Vadisi'nden sonra burası da aynı orası gibi çok güzel olmuş. Her zaman yukarıdan görüyordum şimdi de gezerek görmüş oldum."

Ziyarette, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da yer aldı.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı