KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül, Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçıları Fotoğraf Sergisi’nin Açılışını Yaptı

04.07.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül, Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçıları Fotoğraf Sergisi’nin Açılışını Yaptı

 

Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçıları Fotoğraf Sergisi’nin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Gül, fotoğrafçıların da kendisiyle beraber yorulduklarını ve her yerde en iyi fırsatları değerlendirmek için daima teyakkuzda olduklarını ifade ederek, “7 sene boyunca gördüğünüz, herkesin izlediği fotoğrafları çektiler ve bunları tarihî bir şekilde belgelemiş oldular” dedi.

Beyoğlu Özel Karaköy Rum Ana ve İlköğretim Okulu’ndaki serginin açılışında gazetecilere açıklama yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı fotoğrafçılarının 7 yıl boyunca binlerce, belki yüzbinlerce fotoğraf çektiklerini belirterek, “Onların içinden arkadaşlar bunları seçmişler ve bir nevi 7 yılın özetini yapmışlar” dedi.

 

 

“BU FOTOĞRAFLAR 7 YILIN TARİHÎ BELGELERİ”

Cumhurbaşkanı Gül, fotoğrafçıların da kendisiyle beraber yorulduklarını, her yerde en iyi fırsatları değerlendirmek için daima teyakkuzda olduklarını ifade ederek, “Güzel resimler… 7 sene boyunca gördüğünüz, basının, halkın, herkesin izlediği fotoğrafları çektiler ve bir nevi bunlar tarihî bir şekilde belgelemiş oldular. Bunların içerisinden bazılarını daha özel, biraz daha şahsi olanlarını seçerek böyle bir sergi yapmışlar. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı