KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

“Kırklareli Ülkemizin En Güzel İllerinden Birisidir”

18.06.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
“Kırklareli Ülkemizin En Güzel İllerinden Birisidir”

 

Tekirdağ’daki temas ve incelemelerini tamamlayarak Kırklareli'ne geçen Cumhurbaşkanı Gül, valilik önünde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Gül, “81. ilimiz olarak, bütün Türkiye’yi doğusundan batısına ziyaret ettikten sonra en son olarak size geldik ve bu şekilde 81 ili gezmiş olduk. Bunu Kırklareli’nde tamamlamış olduk” dedi.

 

 

Kırklareli’ne gelişinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, valilik önünde yaptığı konuşmada, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve sevgiden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, Kırklareli’nde bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

 

 

Cumhurbaşkanlığı görevine başladığı dönemde bütün illerimizi gezmeyi kararlaştırdığını dile getiren Cumhurbaşkanı Gül, “Fırsat buldukça doğuya batıya güneye bütün illerimizi ziyaret ettim. Bugün Kırklareli ziyareti son oldu. Yani daha önce Kırklareli’ne gelmeyi plandık, çeşitli sebeplerden birkaç kez ertelemek zorunda kaldık. Dolayısıyla 81. ilimiz olarak, bütün Türkiye’yi doğusundan batısına ziyaret ettikten sonra en son olarak size gelmiş oldum ve bu şekilde 81 ili gezmiş olduk. Bunu Kırklareli’nde tamamlamış olduk” dedi.

“KIRKLARELİ’Nİ EN GÜZEL ŞEKİLDE MUHAFAZA ETMEK, KORUMAK HERKESİN GÖREVİDİR”

Cumhurbaşkanı Gül, Kırklareli’nin ülkemizin en güzel illerinden birisi, güzel bir Rumeli şehri, doğal güzellikleriyle, ormanlarıyla, tabiatıyla çevresiyle sadece vatandaşlarımızın değil, yabancıların da görmek istedikleri güzel bir şehrimiz olduğunu anlattı.

“Burayı en güzel şekilde muhafaza etmek, korumak herkesin görevidir” diye hatırlatmada bulunan Cumhurbaşkanı Gül, Kırklareli’nde tarım ve sanayii alanında Türkiye’nin çok büyük tesislerinin de ilin sınırları içerisinde bulunduğunu ifade etti.

Kırklareli’nin, ülkenin kıymetini bilmeleri konusunda vatandaşlara çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Gül, “Birbirimizi seveceğiz, birbirimizi sayacağız, birbirimizin kıymetini bileceğiz ve ülkemizi Türkiye’yi daha mutlu yapmak için, Türkiye’yi en gelişmiş ülkelerin daha da ötesine taşımak için elbirliği ile gece gündüz hepimiz çalışacağız. Burası çok huzurlu bir şehrimiz, herkesin birbiri ile dostluğu, arkadaşlığı, komşuluğu güçlü. Bunun böyle devam etmesini arzu ediyorum ve geleceğin çok daha iyi olacağını, geleceğin hepimize, çocuklarımıza daha çok güzellikler getireceğinden emin olmanızı istiyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Gül konuşmasının sonunda gösterdikleri sevgi ve ilgi için vatandaşlara teşekkürlerini yineledi.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı