KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül Zonguldak’ta

02.05.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül Zonguldak’ta

 

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak’a giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Zonguldak’ta hem toprağın üstünün cennet gibi yemyeşil, hem de yerin altının zenginliklerle dolu olduğunu vurguladı.

Zonguldak Çaycuma Havalimanı’nda Vali Ali Kaban, il Milletvekilleri, Üçüncü Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necdet Köse, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra valiliğe geçti.

“ZONGULDAK DEYİNCE AKLA ALIN TERİ GELİR”

Valiliğe gelişinde vatandaşlar tarafından sevgi gösterisi ile karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Zonguldak’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Gül, Zonguldak deyince akla alın terinin, emeğin ve emeğin başkentinin geldiğini belirtti. Emek bayramının, dün Türkiye’nin dört bir köşesinde hep beraber kutlandığını kaydeden Cumhurbaşkanı Gül, “Ama emeğin, alın terinin ne olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Sadece toprağın üstünde değil, toprağın altında da terlemenin ne olduğunu en iyi siz bilirsiniz” dedi.

“ZONGULDAK’TA TOPRAĞIN ÜSTÜ CENNET GİBİ YEMYEŞİL, YERİN ALTI ZENGİNLİKLERLE DOLU”

Zonguldak’ta hem toprağın üstünün cennet gibi yemyeşil, hem de yerin altının zenginliklerle dolu olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Gül, sözlerini şöyle sürdürdü: “Memleketimizin en kıymetli şehirlerinden birisi. Bütün Türkiye’nin kıymetini nasıl bilmemiz gerekirse illerimizin de tabii ki kıymetinin bilinmesi gerekir. Hepimiz kardeşlik, dayanışma, huzur içerisinde ülkemizi, illerimizi, ilçelerimizi, köylerimizi; hepsini daha çok güzelleştirmek ve zenginleştirmek için gece-gündüz çalışmalıyız. Enerjimizi birbirimizle uğraşarak değil, memleketin geleceği için harcamamız gerekir. Gördüğünüz gibi yapılacak çok şey var; yapılan çok şeyler var. Daha önce Zonguldak’a gelip gittiğimde bilirim, bugün muhakkak ki çok daha ileri gittiğini, ihtiyaçların giderek giderildiğini; bunları hep biliyoruz. Çok büyük projelerin artık gündemde olduğunu, bir kısmının yapıldığını, bir kısmının ihalelerinin yapıldığını; bütün bunları sizler de biliyorsunuz.”

Gün boyu Zonguldak’ta olacağını, gece de burada konaklayacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Gül, sözlerinin sonunda tüm vatandaşlara sevgi ve muhabbetlerini iletti.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı