KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül, Kütahya Belediyesi’ni Ziyaret Etti

18.04.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül, Kütahya Belediyesi’ni Ziyaret Etti

 

Kütahya ziyaretinde valiliğin ardından belediye başkanlığına geçen Cumhurbaşkanı Gül, şehirlerin belediye başkanlarına emanet olduğunu belirterek, “Buralar tarihî şehirlerdir ve temeli sağlamdır. Geleceğe ne kadar vizyonla bakar ve bilgili insanları istihdam ederseniz o kadar iyi hizmet edersiniz” dedi. Cuma Namazını Ulu Camii’de kılan Cumhurbaşkanı Gül, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlara pilav ikram etti.

 

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, valilik ziyaretinin ardından yürüyerek Kütahya Belediyesi’ne geçti.

 

 

Cumhurbaşkanı Gül, Kütahya Belediyesi’ne gelişinde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından karşılandı. Belediyeyi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Gül, Saraçoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

“ŞEHİRLER BELEDİYE BAŞKANLARINA EMANETTİR”

Cumhurbaşkanı Gül, her şehrin bir şehriemininin bulunduğunu ifade ederek, “Onlar da belediye başkanlarıdır. Belediye başkanları o şehirde doğan, büyüyen, ailesi, eşi, dostu, akrabaları orada olanlardır. Belediye başkanları hep burada olacaklardır. Onun için şehir, size emanettir. Şehrin imarı, geleceği, güzelliği hep size emanettir. Sizler şehrinizin geleceğini parlatabilirsiniz de Allah korusun karartabilirsiniz de. Yanlış imarlar, kötü yollar, vizyonsuz bir bakış olursa beş, on, yirmi yıl sonra o şehir yaşanmaz hale gelir ve göç öyle başlar. Sizler vizyonla bakıp imarlar, yollar ile şehrinizi daima güzelleştirir, hizmetleri daima en iyi şekilde verirseniz, tam tersine buralar cazibe merkezi olur, nüfus çeker. Buralara güzel bakmak gerekiyor. Buralar tarihî şehirlerdir. Temeli sağlamdır bu şehirlerin. Ne kadar geleceğe vizyonla bakarsanız, bilgili insanları istihdam ederseniz, onlarla işlerinizi yürütürseniz başta hemşehrilerinize o kadar iyi hizmeti yaparsınız” dedi.

Belediye Başkanı Saraçoğlu da yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül’ün,  Kütahya’ya gelişi nedeniyle Kütahya Belediyesi’nin kuruluş yılına denk gelen 1871 ağacı Yedigöller Şehzadeler Parkı’nda toprakla buluşturduklarını kaydetti.

 

 

CUMHURBAŞKANI GÜL, VATANDAŞLARA PİLAV İKRAM ETTİ

Belediyeyi ziyaretinden sonra Cumhurbaşkanı Gül, Ulu Camii’de Cuma Namazı kıldı ve namaz çıkışında Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya Müftülüğü ile Meydan Aşevi iş birliğinde dağıtılan pilavı vatandaşlara ve basın mensuplarına ikram etti.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı