KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül, Danimarka İslam Toplumu Heyetini Kabul Etti

19.03.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül, Danimarka İslam Toplumu Heyetini Kabul Etti

 

Cumhurbaşkanı Gül, ziyaretinin son gününde Amalienborg Sarayı'ndan Kraliçe II. Margrethe ve Prens Henrik tarafından uğurlandı. Ardından Danimarka İslam Toplumu heyetini kabul eden Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Bayan Gül ile birlikte Rosenborg Kalesi’ni ziyaret etti.

 

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Danimarka ziyaretinin son gününde Amalienborg Sarayı'ndan Kraliçe II. Margrethe ve Prens Henrik tarafından uğurlandı.

 

Cumhurbaşkanı Gül ve Bayan Gül, Amalienborg Sarayı'nda Galeri Salonu’nda bulunan Şeref Defteri ve cam defteri imzaladılar. Ardından Cumhurbaşkanı Gül ve Bayan Gül, Danimarka Kraliçesi II. Margrethe ve Prens Henrik tarafından saraydan uğurlandılar.

Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Danimarka İslam Toplumu heyetini Marriott Otel’de kabul etti.

 

 

ROSENBORG KALESİ ZİYARETİ

Kabulün ardından Rosenborg Kalesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül ve Bayan Gül’ü, kaleye gelişlerinde Kale Müzesi Müdürü Jorgen karşıladı. Ardından Cumhurbaşkanı Gül ve Bayan Gül, sırasıyla Tablo Salonu ile Kral IV. Christian’ın savaş giysilerinin bulunduğu bölüm ve altın ve fildişi obje koleksiyonları, savaş malzemeleri ve son olarak Kraliyet Hazinesi’nin yer aldığı kısımları ziyaret etti.

 

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı