KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Erzincan’da 106 Yaşındaki Melek Teyzeden Bayan Gül’e Sıcak İlgi

15.11.2013
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Erzincan’da 106 Yaşındaki Melek Teyzeden Bayan Gül’e Sıcak İlgi

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Erzincan ziyaretine eşlik eden Hayrünnisa Gül, çeşitli temaslarda bulundu. Huzurevi ve çocuk evlerini ziyaret eden Bayan Gül, 100. Yıl Atatürk Huzurevi’nde kalan 106 yaşındaki Melek Dinçer ile de yakından ilgilendi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Erzincan ziyaretine eşlik eden Hayrünnisa Gül, ilk olarak 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Huzurevine gelişinde yetkililer tarafından karşılanan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Bayan Gül, daha sonra huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

 

 

HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BİRLİKTE AŞURE YEDİ

Yemek salonunda Muharrem ayı dolayısıyla kendisine ikram edilen aşureden tadan Bayan Gül, Merkez’de bakım görenlerin yaptıkları el işlerinin sergilendiği salonu da ziyaret etti.

Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenen ve yaşam alanlarını gezen Bayan Gül, 106 yaşındaki Melek Dinçer ile de bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında, huzurevi sakinlerinden Cihat Özdemir’in okuduğu şiir ise, dinleyenleri hem duygulandırdı, hem de gülümsetti.

ÇOCUKLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Bayan Gül, Erzincan’da ayrıca devlet koruması altındaki zihinsel engelli altı kişinin yaşadığı Kardelen Umut Evi ile 13-16 yaşındaki beş kız öğrencinin yaşadığı Kardeşler Çocuk Evi’ni ziyaret ederek, ev sakinleri ve yetkililer ile sohbet etti.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı