KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Hayrünnisa Gül, Michelle Obama'nın Verdiği Davete Katıldı

24.09.2013
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Hayrünnisa Gül, Michelle Obama'nın Verdiği Davete Katıldı

Hayrünnisa Gül, Michelle Obama'nın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılan heyet başkanlarının eşleri onuruna verdiği davete katıldı. Harlem Stüdyo Müzesi'nde gerçekleşen davette, lise öğrencilerinin düzenlediği dans gösterisi ve ses sanatçısı Audra Mc Donald'ın mini konseri beğeniyle izlendi.

Hayrünnisa Gül, Birleşmiş Milletler 68'inci Genel Kurulu açılış oturumunu ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün genel kurulda yaptığı konuşmayı izledikten sonra ABD Başkanı H. Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'nın ev sahipliğinde gerçekleşen davete katıldı.

Harlem Stüdyo Müzesi'nde gerçekleşen davette Bayan Obama tarafından karşılanan Bayan Gül, fotoğraf çekiminin ardından genel kurula katılan heyet başkanlarının eşleri ile birlikte Afrika kökenli sanatçıların eserlerinin sergilendiği müzeyi gezdi.

BAYAN GÜL, BAYAN OBAMA VE BAYAN SOON-TAEK İLE BAŞ MASADA YER ALDI

Gezinin ardından aynı mekânda onurlarına verilen yemeğe katılan Bayan Gül, baş masada birlikte yer aldığı Bayan Obama ve BM Genel Sekreteri'nin eşi Bayan Soon-Taek ile bir süre sohbet etti.

Davet, Harlem Dans Tiyatrosu öğrencilerinin sunduğu dans gösterisi ile şarkıcı ve ödüllü oyuncu Audra McDonald'ın müzik dinletisinin ardından sona erdi.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı