KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Emniyet Teşkilatı’nın 168. Kuruluş Yıl Dönümü

05.04.2013
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Emniyet Teşkilatı’nın 168. Kuruluş Yıl Dönümü

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Emniyet Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Emniyet Teşkilatı heyetini Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Gül, Emniyet Teşkilatı’nın gurur duyduğumuz teşkilatların başında geldiğini ifade ederek son yıllardaki başarılı çalışmaları nedeniyle teşkilat mensuplarını takdir ettiğini söyledi.

“EMNİYET TEŞKİLATI SADECE TÜRKİYE’DE DEĞİL, AYNI ZAMANDA YURT DIŞINDA DA BAŞARILI”

Emniyet Teşkilatı’nın sadece Türkiye’de değil, aynı zamanda yurt dışında da başarılara imza attığını kaydeden Cumhurbaşkanı Gül, teşkilatının disiplin ve eğitiminin her zaman çok önemli olduğu vurguladı. Polis teşkilatlarına dünyanın her yerinde her zaman ihtiyaç duyulduğunu belirten Cumhurbaşkanı Gül, bu ihtiyacın ise giderek arttığını dile getirdi.

“SON TEKNOLOJİ POLİS TEŞKİLATLARI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Cumhurbaşkanı Gül, tüm dünyada toplumun emniyetini sağlamaya çalışan polis teşkilatlarının teknik altyapılarının çok önemli olduğunu kaydetti. Türkiye’de Emniyet Teşkilatı’nın gelişmiş teknolojiden de en iyi şekilde faydalandığını söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, özellikle MOBESE’nin başarılı ve yararlı bir biçimde kullanıldığına dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Gül, sözlerinin sonunda tüm polislere selamlarının iletilmesini istedi.

EMNİYET TEŞKİLATI’NIN 168. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

İçişleri Bakanı Muammer Güler başkanlığındaki heyet, Emniyet Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi sundu ve 10 Nisan günü gerçekleştirilecek etkinliklere Cumhurbaşkanı Gül’ü davet etti.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı