KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Bayan Gül’ün Çankırı Programı

08.11.2012
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Bayan Gül’ün Çankırı Programı

 

Çankırı'da engelli çocuklar okulu, çocuk yuvası ve kız yetiştirme yurdu ziyaret eden Hayrünnisa Gül, daha sonra, 2001 yılında Elazığ'da şehit olan Jandarma Yüzbaşı Erol Uykusuz'un ailesiyle bir araya geldi.  

 

VALİ AYHAN ÇEVİK EĞİTİM VE UYGULAMA OKULU

Çankırı'da ilk olarak, engelli çocuklara hizmet veren Vali Ayhan Çevik Eğitim ve Uygulama Okulu'na giden Bayan Gül, kapıda çiçeklerle karşılandı. Yöneticilerden okul ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bayan Gül, oyun odasını, el işi ve ebru sınıflarını gezerek çocuklarla bir süre sohbet etti. El işi kâğıtlardan yaptıkları çiçek buketini Bayan Gül'e sunan çocuklar, ebru sanatıyla yapılmış bir de tablo hediye ettiler. Bayan Gül ayrıca, çocukların ebru yapması ve tepsi boyamasını izledi.

KORGUN SEVGİ EVLERİ ÇOCUK YUVASI VE KIZ YETİŞTİRME YURDU

Daha sonra Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Bayan Gül, çocukların halk oyunları gösterisiyle kendisi için hazırlanan tiyatro gösterisini beğeniyle izledi. Kız öğrencilerin yaptığı el işi ürünleri sergisini gezen Bayan Gül, çocukların kendisi için hazırladığı ikramlardan da tattı.

ŞEHİT JANDARMA YÜZBAŞI EROL UYKUSUZ'UN AİLESİNİ ZİYARET

Ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile onurlarına verilen öğle yemeğine katılan Bayan Gül, daha sonra 21 Temmuz 2001'de Elazığ'ın Arıcak ilçesi Çevrecik Köyü Ulaş Tepe bölgesindeki çatışmada şehit olan Jandarma Yüzbaşı Erol Uykusuz'un ailesini ziyaret etti. Bayan Gül, burada şehit Uykusuz'un annesi, kardeşleri, eşi ve çocuklarıyla sohbet etti.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı