KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Bayan Gül, Ağrı Sevgi Evleri'nde Çocuklarla Bir Araya Geldi

07.06.2012
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Bayan Gül, Ağrı Sevgi Evleri'nde Çocuklarla Bir Araya Geldi

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Ağrı ziyaretinde eşlik eden Hayrünnisa Gül, Sevgi Evleri'nde çocuklarla bir araya geldi. Bayan Gül daha sonra, geçen yıl Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında 13 askerin şehit olduğu çatışmada hayatını kaybeden Jandarma Er Vefa Çelik'in ailesini ziyaret etti. Programı kapsamında Seyit Ali Onbaşı Anaokulu'nda çocukların kendisi için hazırladığı dans ve müzik gösterisini izleyen Bayan Gül, Ağrı'nın farklı ilçelerinden gelen ve derslerinde başarılı olan 8 öğrenciye de karnelerini verdi.

BAYAN GÜL, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Bayan Gül'ü, 0–12 yaşları arasında 36 çocuğun kaldığı Ağrı Sevgi Evleri'ne gelişinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Metin Ürgün ve diğer ilgililer karşıladı.

Yuva ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Bayan Gül, 0–8 yaşları arasındaki çocukların kaldığı bölümü gezerek, çocuklarla yakından ilgilendi. Daha sonra 8–12 yaş grubundaki çocukların kaldığı bölüme geçen Bayan Gül, çocuklarla bir süre sohbet etti ve yaşam alanlarını inceledi. Bayan Gül, çeşitli hediyeler verdiği çocukların kendisi için hazırladıkları gösteriyi de izledi.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET

Bayan Gül, daha sonra, 14 Temmuz 2011'de Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında çıkan ve 13 askerin şehit olduğu çatışmada hayatını kaybeden Jandarma Er Vefa Çelik'in ailesini ziyaret etti. Bayan Gül burada Çelik'in anne, babası ve kardeşleriyle görüştü.

Şehit ailesinin evinden ayrıldıktan sonra yolda kendisine el sallayan yaşlı bir kadını gören Bayan Gül, konvoyu durdurarak arabadan indi. Yaşlı kadınla bir süre sohbet eden Bayan Gül, yetkililerden aktarılan sorunlarla ilgilenilmesini istedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

Ağrı'daki programı çerçevesinde Seyit Ali Onbaşı Anaokulu'nu ziyaret eden Bayan Gül, burada çocukların kendisi için hazırladıkları dans ve müzik gösterisini izledi.

Bayan Gül, Ağrı'nın farklı ilçelerinden gelen ve derslerinde başarılı olan 8 öğrenciye de karnelerini verdi. Takdir alan öğrencileri tebrik eden ve kendilerine çeşitli hediyeler veren Bayan Gül, çocuklardan hedeflerini yüksek tutmalarını ve onlara ulaşmak için yılmadan çalışmalarını istedi. Bayan Gül, çocukların doktor olmak istediklerini söylemeleri üzerine şunları kaydetti: “Hepinizle gurur duyuyoruz. Sizler ne kadar başarılı olursanız, bizler o kadar çok mutlu oluyoruz. İnanıyorum ki hepiniz çok çalışıp hedeflerinize ulaşacak ve ülkemize, milletimize en iyi şekilde hizmet edeceksiniz.”

Çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Bayan Gül, bir süre onlarla sohbet ettikten sonra anaokulundan ayrıldı.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı