KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

“İnsanları Çalışkan ve Dürüst Olan Düzce’nin Geleceği Parlak”

06.01.2012
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
“İnsanları Çalışkan ve Dürüst Olan Düzce’nin Geleceği Parlak”

 

Düzce’de Belediye Başkanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül, valilik ve belediye ziyaretlerinde aldığı bilgiler ışığında yepyeni bir Düzce’nin doğduğunu vurgulayarak, “Yeter ki birbirimize saygı gösterelim, hem kendimiz hem de ülkemiz için dayanışma içerisinde olalım” diye konuştu.

Halka Hitap
Valilik Ziyareti
Plaket Töreni
Üniversite Ziyareti
Garnizon Ziyareti

Vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle Belediye’ye gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, belediye binasının balkonundan vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmasında kendisine gösterilen sevgiye teşekkür eden Cumhurbaşkanı Gül, Düzce’ye asistan olduğu yıllarda geldiğini ve üniversitede ders verdiğini kaydederek Düzce’deki değişimi yakından takip ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Gül, Düzce’nin 1999’da büyük bir deprem felaketi yaşadığını hatırlatarak, “Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın, felaket vermesin” dedi.

“DÜZCE İNSANININ NE KADAR ÇALIŞKAN VE DÜRÜST OLDUĞUNU YAKINDAN BİLİRİM”

Düzce’nin depremden sonra yeniden yapılandığını ifade eden Cumhurbaşkanı Gül, “Buranın insanlarının ne kadar çalışkan ve dürüst olduğunu yakından bilirim. O nedenle Düzce’nin geleceği parlak. Yeter ki birbirimize saygı gösterelim, hem kendimiz hem ülkemiz için dayanışma içerisinde olalım” diye konuştu.

Daha sonra Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın makamına geçen Cumhurbaşkanı Gül’e, ilde yürütülen yerel hizmetlere ilişkin brifing verildi.

SANAYİCİ, İŞ ADAMI, STK TEMSİLCİLERİ, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE ÖĞLE YEMEĞİ

Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Düzce programı çerçevesinde il protokolü, sanayiciler, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları ve gazilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Gül, valilik ve belediye ziyaretlerinde aldığı bilgilerin yepyeni bir Düzce’nin doğduğunu gösterdiğini bildirdi.

“DÜZCE’NİN SANAYİLEŞMESİ KAÇINILMAZ”

Düzce’nin düzenli bir şekilde gelişen ve teşviklerden en çok yararlanan illerden biri olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Gül, şehrin sanayileşmesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Türkiye’nin ilerlemesinin artık iş adamlarının çabalarıyla gerçekleştiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Gül, devletin artık fabrika açmayıp alt yapı hazırladığını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Gül, Düzce’de farklı kültürlerden insan zenginliğinin de olduğunu ifade ederek, “Ama burada insanların tek potada eridiğini, vatanına ve milletine bağlı olduğunu görüyoruz; bu güzel bir haslet” dedi.

İŞ ADAMLARINA PLAKET

Cumhurbaşkanı Gül, yemek öncesinde Düzce’de faaliyet gösteren ve ülke ekonomisine katkıda bulunan iş adamlarından Kazım Oksay, Hakan Özcan, Hasan Ulusoy, Mustafa Aycan, Hakime Erciyas, Rıfat Yağızata, Leon Kalma, Ertan Kayhan, Yalçın Delibalta, Burak Çelet, Burçhan Cemiloğlu ve Haşim Şahin’e plaket verdi.

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ VE İL JANDARMA ALAY KOMUTANLIĞINI ZİYARET

Cumhurbaşkanı Gül, bugünkü programı çerçevesinde Düzce Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret etti ve yeni inşa edilen rektörlük binasının açılışını yaptı. Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Cumhurbaşkanı Gül’e rektörlük binasında üniversite hakkında bir brifing verdi.

Düzce Cam A.Ş.
Erciyas Çelik Boru Fabrikası

Düzce Üniversitesi Rektörlüğünün ardından Düzce İl Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra da Düzce Cam A.Ş. ile Erciyas Çelik Boru Fabrikası’nda incelemelerde bulundu ve Düzce’den İstanbul’a gitti.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı