KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

“Gizli Kalmış Bir Servet Olan Bolu, Tüm Türkiye’ye ve Dünyaya Tanıtılmalı”

05.01.2012
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
“Gizli Kalmış Bir Servet Olan Bolu, Tüm Türkiye’ye ve Dünyaya Tanıtılmalı”



Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bolu Valiliğinin ardından Bolu Belediyesini de ziyaret etti. Vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, burada yaptığı konuşmada Bolu için, “İnsanları güzel olunca, bu tabiatın güzelliğiyle birleşince bunun ayrı bir tadı olur” dedi.
 

Beypiliç Fabrikası Ziyareti
Belediye Ziyareti

Belediye önünde toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Gül’e sevgi gösterisinde bulunarak gül  yaprakları döktü. Cumhurbaşkanı Gül, burada toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, sevgi gösterisinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. 

“BOLU’NUN GÖZ KAMAŞTIRAN GÜZELLİKLERİ ÇOK AZ YERDE VAR”

Bolu’nun insanın gözünü kamaştıran güzelliklerinin çok az yerde bulunduğunu belirten Cumhurbaşkanı Gül, “Dağlarınız, gölleriniz, kırlarınız, yaylalarınız, hepsi birbirinden güzel. Tabii ki insanları güzel olunca, bu tabiatın güzelliğiyle birleşince bunun ayrı bir tadı olur” dedi. 

Boluluların vatanına milletine bağlı olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye’nin her tarafının birbirinden güzel olduğunu, ancak Bolu’nun tabiat güzelliğinin bütün Türkiye için büyük bir servet olduğunu belirtti. 

“BİRBİRİNİZLE NE KADAR DAYANIŞMA İÇİNDE OLURSANIZ O KADAR GÜZEL ŞEYLER OLUR”

Cumhurbaşkanı Gül konuşmasında vatandaşlara, “Sizlere söyleyeceğim şu; birbirinizi ne kadar çok severseniz, ne kadar çok dayanışma içinde olursanız, yöneticilerinizle ne kadar çok dayanışma içinde olursanız, o ilde her zaman güzel şeyler olur. Bolu’da da çok daha güzel şeyler olacaktır” diye seslendi. Bolu’nun bir servet olduğunu da ifade eden Cumhurbaşkanı Gül, gizli kalan bu servetin bütün Türkiye’ye ve dünyaya tanıtılması gerektiğini belirtti. 

Cumhurbaşkanı Gül, konuşmasının ardından Belediye binasında giderek Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dan yerel hizmetlere ilişkin brifing aldı. 

PİLİÇ FABRİKASINI ZİYARET

Cumhurbaşkanı Gül, belediyeden sonra Beypiliç fabrikasına geçerek burada incelemelerde bulundu ve Beypiliç Genel Müdürü Sait Koca’dan fabrika hakkında bilgi aldı.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı