KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül Bolu’da

05.01.2012
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül Bolu’da

 

İnceleme ve temaslarda bulunmak üzere Bolu’ya giden Cumhurbaşkanı Gül, bazı illere 20–30 yıl boyunca hiç cumhurbaşkanı uğramadığını söyledi ve “Bunu öğrendikten sonra illeri ziyaret edip sorunları yerinde görmeyi ve vatandaşlarla yakın olmayı önemsedim” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temas ve incelemeler gerçekleştirmek üzere Bolu’da bulunuyor. 

Ankara’dan Bolu’ya karayolu ile geçen Cumhurbaşkanı Gül’ü, Bolu Valiliği önünde Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve diğer ilgililer karşıladı.  

“VATANDAŞLARLA YAKIN OLMAYI ÖNEMSİYORUM”

Cumhurbaşkanı Gül, valiliğe gelişinde burada toplanan vatandaşları ve tören mangasını selamladı. Cumhurbaşkanı Gül valilikte yaptığı açıklamada, bütün illeri çeşitli vesilelerle ziyaret ettiğini söyledi. Bazı illere 20–30 yıl boyunca hiç cumhurbaşkanı uğramadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, “Bunu öğrendikten sonra illeri ziyaret edip sorunları yerinde görmeyi ve vatandaşlarla yakın olmayı önemsedim” dedi.  

BOLU: “DOĞAL GÜZELLİKLERİYLE TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ ZENGİNLİĞE SAHİP İLLERİNDEN”

Cumhurbaşkanı Gül, Bolu'ya daha önce gelmek istediğini kaydederek, “Ama bazen yakın olunca yakınlık uzağa da dönüşüyor. Gecikmiş olsa da Bolu'da olmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi. Bolu'nun doğal güzellikleriyle Türkiye'nin önemli zenginliğe sahip illerinden olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Gül, temaslarının faydalı geçmesi temennisinde bulundu.  

Daha sonra Vali Özçimen, Cumhurbaşkanı Gül'e Bolu hakkında bilgi verdi.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı