KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Bayan Gül, Konya’da Şehit Erin Ailesine Taziyede Bulundu

30.09.2011
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

 

Uluslararası Rumi Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Turnuvası ödül törenine katılmak üzere Konya’da bulunan Hayrünnisa Gül, Siirt’in Pervari ilçesinde şehit olan jandarma er Halil İbrahim Türkmen’in ailesine taziyede bulundu.

Mevlana Müzesi’ni
Ziyaret
Mevlana Kültür
Merkezi
Voleybol Turnuvası
Ödül Törenine

Uluslararası Rumi Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Turnuvası ödül törenine katılmak için Konya’yı ziyaret eden Bayan Gül, ilk olarak Mevlana Müzesi’ni ziyaret etti. Bayan Gül’e, müze hakkında Konya Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan tarafından bilgi verildi.

Bayan Gül, daha sonra, Siirt’in Pervari ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma er Halil İbrahim Türkmen’in ailesini ziyaret etti.

“YÜREĞİMİZ YANIYOR, İNŞALLAH BU SON OLSUN”

Aileye başsağlığı dileyen Bayan Gül, “Yüreğimiz yanıyor. İnşallah bu son olsun. Başka ailelerin yüreği yanmasın” dedi. Bayan Gül, şehidin 8 yaşındaki kardeşi Nermin Türkmen ile de yakından ilgilendi.

Bayan Gül, temasları çerçevesinde Emsal Çocuk Evi’ni de ziyaret etti.

“ENGELLİLERİN BAŞARISINI GÖSTEREREK ÖRNEK OLDUNUZ”

Bayan Gül, Konya’da düzenlenen Uluslararası Rumi Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Turnuvası’nın ödül törenine katıldı. Törende bir konuşma yapan Bayan Gül, burada olmasının çok anlamlı olduğuna işaret ederek, “Engellilerin başarısını gösterdiniz. Herkese örnek oldunuz. Her yarışta olduğu gibi bu yarışta da birinci var, ancak burada azmiyle ter döken bütün sporcular kazandı. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Bayan Gül, konuşmasının ardından turnuvada birinci olan Bosna Hersek, ikinci olan İran ve üçüncü olan Irak takımlarına kupalarını verdi.

BAYAN GÜL, KONYA 8. ULUSLARARASI MİSTİK MÜZİK FESTİVALİ’NE KATILDI

Konya’daki etkinlikleri çerçevesinde Mevlana’nın doğumunun 804. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen Konya 8. Uluslararası Mistik Müzik Festivali’ne de katılan Bayan Gül, festivalde Türk tasavvuf müziğinin seçkin örnekleri ile sema ayini icra eden Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu’nun gösterisini izledi.

Bayan Gül, programın ardından İstanbul’a döndü.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı