KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül Onuruna Özel Yemek

08.09.2011
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül Onuruna Özel Yemek

 

Yaroslavl'da, Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev ile baş başa görüşme gerçekleştiren ve onuruna verilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Akfen Holding tarafından inşa edilen Ibis Otel'in açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Gül, temaslarını tamamlayarak İstanbul’a döndü.

Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev, baş başa görüşmelerinin ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül onuruna özel bir yemek verdi.

Cumhurbaşkanı Gül ve Rusya Devlet Başkanı Medvedev yemekten sonra, Küresel Politika Forumu’nun yapıldığı Arena-2000 Uluslararası Kültür ve Spor Kompleksi’nden ayrılırken, uçak kazasında hayatını kaybeden Yaroslavl Lokomotif Buz Hokeyi takımı oyuncuları için ayrılan alanı ziyaret ederek alana çiçek bıraktılar.

 

 

OTEL AÇILIŞI

Daha sonra Cumhurbaşkanı Gül, Akfen Holding tarafından Yaroslavl kentinde inşa edilen ve bir Fransız firmasına kiralanan Ibis Otel'in açılışını, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve diğer yöneticilerle kırmızı kurdeleyi keserek gerçekleştirdi.

Rusya Federasyonu’ndaki programını tamamlayan Cumhurbaşkanı Gül, İstanbul’a döndü. Cumhurbaşkanı Gül’ü havaalanında Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Aydın Adnan Sezgin ve yerel yetkililer uğurladı.

 

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı