KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül Tarabya’da Çocuklar ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

31.08.2011
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül Tarabya’da Çocuklar ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayramın ikinci günü sabah, Ferahevler Mahallesi'nde oturan çocuklarla, öğle saatlerinde ise Tarabya'daki esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Çocuklarla Bayramlaşma
Esnafla Bayramlaşma


Çocuklarla Bayramlaşma Fotoğrafları

Cumhurbaşkanı Gül, bayramın ikinci günü sabah saatlerinde, Tarabya Köşkü’nün bulunduğu Ferahevler Mahallesi’nde oturan çocuklarla bayramlaştı. Öğle saatlerinde Tarabya Köşkü'nden çıkan Cumhurbaşkanı Gül'ü, makam aracından indiği sırada Tarabya Meydanı'ndaki vatandaşlar alkışlarla karşıladı. İlk önce esnafı ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra yine burada bulunan büfelerde vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Cumhurbaşkanı Gül, burada kendisini görmeye gelen Sudanlı Musa Abbas İdris aldı turistle de bir süre sohbet etti.


Esnaf ile Bayramlaşma Fotoğrafları

Daha sonra Tarabya Taksi Durağı'na geçen Cumhurbaşkanı Gül, taksicilerle de bayramlaştı ve kendisine ikram edilen lokumdan yedi. Kamyoncuların yemeği ile taksicilerin çayının çok iyi olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, “Kamyoncuların yemeğini nereden biliyoruz? Milletvekiliyken çok seyahat ettik. O zaman Türkiye'nin yollarında dolaşıyorduk. En iyi yemekler kamyoncuların istasyonlarında olur. En meşakkatli meslek de kamyoncuların işidir. Çay ise taksi duraklarında güzel olur” dedi.


Tarabya Taksi Durağı'nda Bayramlaşma Fotoğrafları

Ayrıca kendisiyle bayramlaşan çocuklara harçlık veren Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı