KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül Vatandaşlarla Bayramlaştı

30.08.2011
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül Vatandaşlarla Bayramlaştı



Bayram namazını Kocatepe Camisi'nde kılan Cumhurbaşkanı Gül, cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı. Cami avlusunda kendisini bekleyen çocuklarla da bayramlaşan Cumhurbaşkanı Gül, onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

Camiden çıkışı sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hem millî bayramın hem dinî bayramın ikisinin birden kutlandığını hatırlatarak, “Bayramın tüm vatandaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sağlık, sıhhat, afiyet getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Bugünler hepimizin mutluluk günleridir. Tüm vatandaşlarımızın arasında sevginin, muhabbetin, kardeşliğin daha da pekişmesine vesile olmasını özellikle temenni ediyorum. Tabii bu vesile ile bütün şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de, şehit ailelerine de hep sahip çıkılması gerektiğini bütün vatandaşlarıma bir kez daha hatırlatmak istiyorum” dedi.

“LÜTFEN SEYAHAT EDENLER TRAFİK KURALLARINA DİKKAT ETSİNLER”

Bayram tatiline giden vatandaşları trafik kurallarına uymaları konusunda uyaran Cumhurbaşkanı Gül, “Bu vesile ile şunu da söylemek istiyorum: Dünden beri özellikle bayramı başka yerlerde yapmak isteyen vatandaşlarımızdan çok trafik kazası yapanlar oluyor. Gerçekten bayram hiç içimize sinmiyor. Onun için bir kez daha herkesin dikkatini çekmek istiyorum. Lütfen seyahat edenler trafik kurallarına dikkat etsinler, dikkatli olsunlar; bayramda herkese acı çektirmesinler. Şu anda sayı çoğalmış vaziyette. Hâlbuki biraz dikkat edilse bunlar olmaz. Bir kez daha herkesin bayramını tebrik ediyorum. Sizin de bütün gazetecilerin, hepinizin de bayramı mübarek olsun. Sağ olun” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül, cami avlusunda kendisini bekleyen çocuklarla da bayramlaştı ve birlikte fotoğraf çektirdi.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı