KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül, Ziraat Türkiye Kupası Finalini İzledi

11.05.2011
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Cumhurbaşkanı Gül, Ziraat Türkiye Kupası Finalini İzledi



Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalini izledi. Karşılaşma sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Spor’u penaltılarla 6-5 mağlup eden Beşiktaş’a kupayı veren Cumhurbaşkanı Gül, “Son saniyesine kadar yorulmadan hepsi koşturdular. Çok gollü oldu. Güzel bir maç oldu. Şampiyonluğa yakıştı” dedi.
 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı’nı izlemek üzere İstanbul’dan Kayseri’ye geçti. Ziraat Türkiye Kupası’nı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşma sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Spor’u penaltılarla 6-5 mağlup eden Beşiktaş kulübüne verdi. 

Maç çıkışında TRT mikrofonuna konuşan Cumhurbaşkanı Gül, Beşiktaş’a şans verdiğini belirterek, herkes gibi maçı heyecanla takip ettiğini ifade etti. Güzel bir maç oynandığına işaret eden Cumhurbaşkanı Gül: “Son saniyesine kadar yorulmadan hepsi koşturdular. Dimdik ayakta durdu her iki takım da. Uzatmalar ayrıca iyi oldu. Çok gollü oldu. Güzel bir maç oldu. Şampiyonluğa yakıştı” dedi.

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı