KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Bayan Gül, Sevgi Evlerindeki Çocukları Ziyaret Etti

10.12.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Bayan Gül, Sevgi Evlerindeki Çocukları Ziyaret Etti


Adana’da Sevgi Evlerinde kalan çocukların jimnastik ve karate gösterilerini izleyen Bayan Gül, daha sonra bir şehit ailesi ile ihtiyaç sahibi aileyi ziyaret etti. 
 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Adana’ya giden Hayrünnisa Gül, havaalanındaki karşılama töreninin ardından bir dizi program gerçekleştirdi.

Adana’da ilk olarak Sevgi Evlerini ziyaret eden Bayan Gül, çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı. “Hayrünnisa Gül Annemiz Evimize Hoş Geldiniz” diyerek kendisini karşılayan çocuklarla yakından ilgilenen Bayan Gül, daha sonra 3–7 yaş grubu çocukların düzenlediği jimnastik gösterisiyle 7-18 yaş grubu çocukların gerçekleştirdiği karate ve taekwondo şovunu izledi. Çocukları tek tek tebrik eden ve beğenisini dile getiren Bayan Gül, onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

“BİZİM EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ SİZİN BAŞARILARINIZ”

Daha sonra bebekler ile 7-12 yaş grubu kız çocuklarının kaldığı iki sevgi evini gezen Bayan Gül, çocuklarla tek tek sohbet ederek derslerini sordu. Onlardan derslerine çok çalışmalarını isteyen Bayan Gül şunları kaydetti: “Her ilde çocuklarım olduğu için çok şanslıyım. Bugün de Adana’daki çocuklarımla bir aradayım. Ama sizlerden bir şey istiyorum. Derslerinize çok çalışın, mutlaka okuyun. Kendinize bir hedef belirleyin ve çıtanızı hep yüksek tutun. Emin olun sizlerin başarısı bizler için en büyük mutluluk olacaktır.”

“HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM”

Çocuklarla birlikte odalarını gezen ve sorunlarını dinleyen Bayan Gül, yaptıkları “Çocuk Hakları Dilek Kutusu”nu da inceledi. Çocukların talebiyle kutudan bir dilek kâğıdı alan Bayan Gül, “Bütün çocuklar eğitim alsın” yazan kâğıdı okudu.

Çocuklar, ziyaretin sonunda Bayan Gül’e kendi yaptıkları çeşitli hediyeleri verirken, Bayan Gül de çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

ŞEHİT EŞİNİ ZİYARET

Bayan Gül, daha sonra Adana’da 3 Ağustos 2010 tarihinde Ordu’da şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Hacı Emin Pişkin’in eşi Tülin Pişkin’i evinde ziyaret etti. Ailesiyle bir süre görüşen Bayan Gül, Şehit Pişkin’in iki oğluyla da yakından ilgilendi.

Bayan Gül, son olarak ihtiyaç sahibi bir aileyi ziyaret ederek sorunlarını paylaştı.

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı